May

Ülkemizin önemli şair ve yazarlarından olan, öğrencilerin kendisini ders kitaplarındaki şiirler ve hikayeleriyle tanıdıkları, çocuklara şiiri sevdiren şair Bestami Yazgan okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizle buluştu.

Okuduğu duygulu ve coşkulu şiirlerle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin gönlüne hitap etti.

Programda emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimiz Süleyman HACIOĞLU'na, Dudu KAYA'ya, Hüsnü BOZDEMİR'e ve Aslı YİĞİT'e teşekkür ederiz.

May

Seçmeli ders Şehrimiz Samsun dersine gören öğrencilerimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Samsun gezimiz yapılmıştır.Sehrimizin önemli tarihi ve turistik mekanları belediyenin rehberleri tarafından tanıtımı yapılmıştır. Öğrencilerimiz dersde gördüklerini yaşarak öğrenmiş hemde eğlenceli zaman geçirmişlerdir.Öğrencilerimize eşlik eden Candan AVCI ve Aslı YİĞİT öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Bilişim Haftası Etkinlikleri kapsamında internetin amaca uygun kullanımını ve siber ortamlarda karşılaşabilen bazı durumlarla ile ilgili hazırlanmış Siberay internet sitesindeki detaylı içeriklere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Sınıfı kuruldu. BT Sınıfı sayesinde Bilişim Teknolojileri dersleri her zamankinden daha eğlenceli.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının Halk Eğitim ile işbirliği doğrultusunda gerçekleştirilen ve okulumuzda verilen Aile-Okul Eğitim Programının ilk çalışmaları okul psikoloji danışmanı Murat DEMİR tarafından tamamlanmıştır.

Yapılan eğitime katılan velilerimize Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlnan belgeler Okul Müdürü Nuri KARA tarafından verilmiştir.

Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz bahçesinde öğrenciler öğretmenler ve velilerimizin coşkulu katılımı ile kutlandı.

Sayın velilerimiz;

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılından itibaren Mustafa Erdin Ortaokulunda Beden Eğitimi derslerinde spor çantası taşıma ve okul kıyafeti değiştirme sıkıntılarını ortadan kaldırmak için, öğrencilerimizin gün boyu Beden Eğitimi Ve Spor derslerinde kullanabilecekleri kıyafetler belirlenmiş olup, ilçemiz mağazalarından temin edebilirler. Hiçbir mağaza ile anlaşmamız yoktur.

Tarım Meslek Liseleri Projesi