Ock

08-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında aşağıda linkleri verilmiş konu ile ilgili video ve görsellere ulaşabilirsiniz.

Bilinçlendirme ve tanıtım için tıklayınız.

Kamu Spotlarımız için tıklayınız.

Enerji Verimliliği Haftası Görsellerine Erişim için tıklayınız.

Akıllım’ın Renkli Dünyası Boyama Kitabı’na erişim için tıklayınız.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz Değerler Kulübü öğretmenleri Kemal DELEN ve Hüseyin TAN rehberliğinde "Doğaya Karşı Sorumluluk" bilincini geliştirmek için okulumuz çevresindeki çöpler toplanılıp geri dönüşüm atıkları ayrılarak geri dönüşüme kazandırıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili olarak hazırlanan pano için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle andık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerle devam etti.

Kas

LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olması nedeniyle lösemili çocuklar hakkında farkındalık yaratmak ve lösemiye dikkat çekmek için lösemi hakkında okulumuz öğrencilerini bilgilendirdi.

Kas

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kızılay Kulübü tarafından pano hazırlanarak farkındalık sağlandı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mustafa Erdin Ortaokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuz bahçesinde coşkuyla kutladık.

Bu kutlu günde görev yapan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzda Afet Hazırlık Kulübü tarafından yangın ve deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Okulumuz en kısa sürede tahliye edildi ve tatbikat başarıyla tamamladı.

Tahliye edilirken acil çıkış kapıları ve yangın merdivenin kullanılmasına özen gösterildi.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda Pano çalışması yapıldı.

Okulumuz öğretmen, öğrenci ve personeline lokum ve gül suyu ikramı yapıldı. Hadis ve sünnetlerin yer aldığı yaka kartları dağıtıldı.

Ayrıca farkındalığı artırmak için okul zil sesleri değiştirildi ve Peygamberimizin tanıtıldığı video izletildi.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Şiirler okundu. Şarkılar söylendi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı başladı.

Tüm Öğretmen, öğrenci, veli ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Eylül seminerleri 04/09/2023 tarihi itibari ile başladı.

İlk gün Öğretmenler Kurul toplantısı da gerçekleştirildi.

Tüm eğitim camiasına yeni dönemin hayırlı olmasını dileriz.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene sonu kurul toplantısı yapıldı.