Haz

Okulumuz konferans salonunda, Türkçe Öğretmeni Hüsnü BOZDEMİR rehberliğinde sene sonu şiir dinletisi düzenlendi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinin katkılarıyla "8. Sınıflara Veda Pikniği" düzenlendi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Bu yıl da her yıl geleneksel hale getirdiğimiz cami ziyaretini 5. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Köseoğlu Ada Camii'ne gerçekleştirdik.

Gezimiz Din Kültürü öğretmenleri Kemal DELEN ve Hüseyin TAN nezaretinde, Köseoğlu Ada Camii imam hatipi Emre Hoca rehberliğinde keyifli bir etkinlik oldu.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü Yaza Merhaba Kermesi düzenlendi.

Kermeste Öğretmen-Veli-Öğrenci işbirliği ile birçok aktivite gerçekleştirildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri Okul Müdürü Nuri KARA tarafından verildi.

May

Milli Mücadelemizin başlangıcı olarak kabul edilen bu özel günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'in kuruluşunda emeği geçen herkesi Saygı, Sevgi ve Minnet ile anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

May

Sınıflar arası düzenlenen futbol turnuvası 8-A/8-C sınıfları arasında yapılan müsabaka ile başladı.Bundan sonra sırayla diğer sınıflarda da müsabakalar yapılacaktır.

Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Erol SÜLEYMANOĞLU ,Ersan KIRBAŞ'a teşekkür eder,öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine “İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi” Tanıtım semineri gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimiz üst öğrenim kurumları hakkında bilgilendirilmiş olup seminer sonrası öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılmıştır.

May

İlçe masa tenisi turnuvasinda  Küçük Kızlarda  Nisa Yaren Yavuz Birinci, Melek Işık ikinci,Eylül Elif Özturan üçüncü, Yıldız Kızlarda Gamzenur Acar birinci, Küçük erkeklerde Erol Kırıkbaş ikinci oldular.

Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.