Nis

23 Nisan; Türk Milletinin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda yürütülen MY PENPAL ( MEKTUP ARKADAŞIM) projesinde Çek Cumhuriyeti Pisek Bölgesi Kovàřov ilköğretim Okulu'ndan gelen ilk mektuplarımızı aldık.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelen, tarihe yön veren parlak zaferlere imza atan aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını bugün de canı ve kanı pahasına korumasını bilmiş, geçmişinden aldığı güçle, 109 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır.

Türk milletinin varlığını sürdürmek için mücadele verdiği Çanakkale Savaşı, tüm dünyaya Türk askerinin imkânsızı başardığı, vatan sevgisini ve iman gücünü en üst safhada ortaya koyduğu gibi, düşmana da “Çanakkale geçilmez “ gerçeğini kabul ettirmiştir.

Bu nedenle Çanakkale Zaferi, kahraman Türk Milleti’nin varlığını yeniden ortaya koyduğu bir destanın adı olup, bu destanın her satırında insanlık onuru vardır. Bu emsalsiz zafer sayesinde ve rengini şehitlerimizin al kanından alan bayrağımız, bağımsızlığımızın sembolü olarak sonsuza dek dalgalanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109.uncu yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, ruhları şad olsun diyor, kahraman gazilerimize de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Değerler Eğitimi Kulübü olarak okulumuzu temsilen Bafra Garnizon Şehitliğinde düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi ilçe programına katıldık.

Program sonrası şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek dualarla aziz şehitlerimizi andık.

Mrt

Okulumuzda yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilermize belgeleri Okul Müdürü Nuri KARA tarafından verildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının artarak devamını dileriz.

Mrt

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü (12 Mart) münasebetiyle hazırlanan program okulumuzda yapıldı.

Mrt

Sevgisi, şefkati, emek ve fedakarlığı ile insanlığın umudu, güçlü yarınlarımızın mimarı bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen tahliye tatbikatından görüntüler.

Şbt

Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü olarak ÇEDES Etkinlikleri kapsamında peygamberimizin

" Kıyamet günü gelse dahi elinizdeki fidanı dikiniz. " hadisine öğrencilerimizle

birlikte icabet ettik. Selvi ve Çam fidanlarını okul bahçemizde toprakla buluşturduk.

Şbt

Temiz Hava Eylem Planı ile ilgili belge ve dökümanlara aşağıdaki bağlatıdan ulaşabilirsiniz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 7.5 ve 7.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Büyük depremlerde, Maraş'ın yanı sıra Hatay, Malatya, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye, Kilis gibi illerimizde de ciddi hasar oluştu.6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçti. Depremin acı izlerini hala hissediyoruz. Kaybettiklerimizi unutmadık, sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı 05/02/2024 Pazartesi günü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz matematik öğretmenlerinden Evrim ZORLUOĞLU okulumuzdan ayrıldı.

Kendisine bugüne kadar ki özverili çalışlamalarından dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar ve mutluluklar dileriz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemi sona erdi. Öğrencilerimiz karnelerine kavuştu.

Dönem boyunca yapılan sınavlarda dereceye giren öğrencilerimize de belgeleri verildi.

Şbt

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencileri, Türkçe öğretmeni Süleyman Hacıoğlu ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Zerrin Öncü tarafından 1.dönem sonu etkinlik haftası kapsamında Hasan Çakın İlçe Halk Kütüphanesi ve Bafra Arkeoloji Müzesi'ne götürülmüşlerdir.